Uutiset

A-COM OY on suljettu.

Monacor ym. edustukset ja palvelut on nyt osana Discoland Oy:n ennestään laajaa tarjontaa.

Neuvonta, suunnittelu, asennus ja huoltopalveluja tarjoamme jatkossa Discoland Oy:n nimissä.

Myös teollisuuden tarpeisiin pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan, vaikka elektromekaniikka on jätetty pois uusista valikoimista.

Siirry discolandiin!

Palvelut


Palvelumme perustuu juuri Sinun tarpeidesi selvittämiseen ja oikean ratkaisun löytämiseen.

Olemme huomanneet, että tarjonnan runsaudessa on usein vaikea valita juuri omiin tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut ja tähän haluamme tuoda muutoksen.


Lue lisää

Äänentoisto


Oikean äänentoiston valinta perustuu paitsi käyttötarkoituksen niin myös tilan tai alueen ominaisuuksien ymmärtämiseen. Ei siis ole yhdentekevää millaisen äänentoiston mihinkin tilaan ja tarkoitukseen hankit.


Lue lisää

ValaistusOlemme toimittaneet valaistustekniikkaa messuille, vesipuistoihin, yökerhoihin ravintoloille ja laivoille, kouluille, juhlasaleihin, tanssipaikkoihin sekä keikkalavoille. Näihin tarkoituksiin olemme valinneet parhaat mallit useilta eri merkeiltä.


Lue lisää

Turvallisuus


Turvallisuus on tunne joka syntyy kun tiedät, että asiat on kunnossa. Tarjoamme sinun turvallisuuttasi lisäämään, mm. laadukkailla videovalvontatuotteilla, hälytinratkasuilla sekä asianmukaisilla äänentoistolaitteilla.


Lue lisää

Teollisuus


Olemme toimineet luotettavana ja molipuolisena teollisuuden toimittajana jo vuosikymmenet. Toimitamme päivittäin teollisuuden tarpeisiin elektroniikan mekaniikkaa kuten korotusosia, holkkeja, eristyspilareita, läpivientiholkkeja, yms.


Lue lisää

alt

Palvelut

Palvelumme perustuu juuri Sinun tarpeidesi selvittämiseen ja oikean ratkaisun löytämiseen.

Olemme huomanneet, että tarjonnan runsaudessa on usein vaikea valita juuri omiin tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut ja tähän haluamme tuoda muutoksen.

Olemme huomanneet, että hyväkin tuote väärässä paikassa tai käyttötarkoituksessa ei vastaa sille asetettuja odotuksia, eikä ole kenenkään etu. Usein jopa samalla rahalla voi käyttötarkoitukseen valita tuotteen joka täyttää vaatimukset ja jopa ylittää odotuksesi.

Olemmekin onnistuneet jo lukuisissa tapauksissa säästämään melkoisesti asiakkaamme vaivaa ja rahaa, kun autamme oikean tuotteen valinnassa, hintaluokasta riippumatta. Toteutustavan ja tulevien huoltojen suunnitteluissa jo ennen varsinaista hankintapäätöstä, voimme myös säästää sinun aikaasi ja välttää ikävät yllätykset jälkikäteen. 

Testaamme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta sinun ei tarvitsisi sitä tehdä. Näin valitsemme suosituimmat tuotteemme ja kerromme avoimesti kaikkien mallien vahvuudet kuhunkin käyttötarkoitukseen.

Näihin kokemuksiin ja onnistuneisiin toteutuksiin perustuu varmasti se että meillä on asiakkaita, jotka ovat käyttäneet palveluitamme tyytyväisenä jo kymmeniä vuosia. 

Anna meidän sanoa mielipiteemme ennen kuin teet ostopäätöksen, sillä se ei maksa sinulle kuin yhden puhelun. Tehtävämme ei ole myydä sinulle tuotetta jota et tarvitse, vaan auttaa sinua välttämään samat virheet jotka jo niin moni on tehnyt. Päätös on sinun.  

Tarjoamme laitteillenne myös asennukset, säädöt, ohjelmoinnit, koulutukset sekä huollot. 

 

Palvelumme osa-alueet:

- Tuotevalinta

- Suunnittelu

- Asennukset

- Järjestelmien säädöt ja ohjelmointi

- Käyttöönotto ja koulutukset

- Huollot ja ylläpidot

- Tekninen tuki