Uutiset

A-COM OY on suljettu.

Monacor ym. edustukset ja palvelut on nyt osana Discoland Oy:n ennestään laajaa tarjontaa.

Neuvonta, suunnittelu, asennus ja huoltopalveluja tarjoamme jatkossa Discoland Oy:n nimissä.

Myös teollisuuden tarpeisiin pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan, vaikka elektromekaniikka on jätetty pois uusista valikoimista.

Siirry discolandiin!

Palvelut


Palvelumme perustuu juuri Sinun tarpeidesi selvittämiseen ja oikean ratkaisun löytämiseen.

Olemme huomanneet, että tarjonnan runsaudessa on usein vaikea valita juuri omiin tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut ja tähän haluamme tuoda muutoksen.


Lue lisää

Äänentoisto


Oikean äänentoiston valinta perustuu paitsi käyttötarkoituksen niin myös tilan tai alueen ominaisuuksien ymmärtämiseen. Ei siis ole yhdentekevää millaisen äänentoiston mihinkin tilaan ja tarkoitukseen hankit.


Lue lisää

ValaistusOlemme toimittaneet valaistustekniikkaa messuille, vesipuistoihin, yökerhoihin ravintoloille ja laivoille, kouluille, juhlasaleihin, tanssipaikkoihin sekä keikkalavoille. Näihin tarkoituksiin olemme valinneet parhaat mallit useilta eri merkeiltä.


Lue lisää

Turvallisuus


Turvallisuus on tunne joka syntyy kun tiedät, että asiat on kunnossa. Tarjoamme sinun turvallisuuttasi lisäämään, mm. laadukkailla videovalvontatuotteilla, hälytinratkasuilla sekä asianmukaisilla äänentoistolaitteilla.


Lue lisää

Teollisuus


Olemme toimineet luotettavana ja molipuolisena teollisuuden toimittajana jo vuosikymmenet. Toimitamme päivittäin teollisuuden tarpeisiin elektroniikan mekaniikkaa kuten korotusosia, holkkeja, eristyspilareita, läpivientiholkkeja, yms.


Lue lisää

alt

Äänentoisto

Oikean äänentoiston valinta perustuu paitsi käyttötarkoituksen niin myös tilan tai alueen ominaisuuksien ymmärtämiseen. Ei siis ole yhdentekevää millaisen äänentoiston mihinkin tilaan ja tarkoitukseen hankit.

Meiltä löydät äänentoistolaitteet pienistä kannettavista laitteista aina erikoisempiin, yksilöityihin ja vaativimpiinkin kohteisiin.

Tarjoamme kokemuksella valittuja laitekokonaisuuksia laidasta laitaan aina hevosmaneesista yökerhoihin tai keikkalavoille sekä auditorioihin ja juhlasaleihin. Erilaisten rakennusten, myymälöiden ja yritysten taustamusiikki- ja kuulutusjärjestelmiä unohtamatta. Voimme myös valmistaa sopivat kaiuttimet, jos sopivaa ei ole olemassa.

Suuremmat kokonaisuudet voi hankkia myös osissa ja sitä mukaa kun sinulle sopii, kun valmis kokonaisuus ja lopullinen suunnitelma on tiedossa.   

Valikoimistamme löytyy myös kaikki toimivien järjestelmien osa-alueet, kuten mikrofonit, mikserit, prosessorit, kaiuttimet, vahvistimet, laitekaapit, räkit ja kuljetuslaatikot sekä kaikki asennus- ym. tarvikkeet.

Autamme mielellämme valitsemaan sinun tarpeisiin sopivimmat tuotteet ja kokonaisuuden, vaikka asennuksineen ja kaikkine säätöineen.