Uutiset

A-COM OY on suljettu.

Monacor ym. edustukset ja palvelut on nyt osana Discoland Oy:n ennestään laajaa tarjontaa.

Neuvonta, suunnittelu, asennus ja huoltopalveluja tarjoamme jatkossa Discoland Oy:n nimissä.

Myös teollisuuden tarpeisiin pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan, vaikka elektromekaniikka on jätetty pois uusista valikoimista.

Siirry discolandiin!

Apua tuoteen valintaan.

Älä tuhlaa rahojasi vääränlaisen tuotteen hankintaan. Me tarjoamme mielellämme apua oikean tuotteen valintaan, sillä näin varmistamme parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden ja tuotteidemme moitteettoman imagon myös tulevaisuudessa. Oikean tuotteen valinta kuhunkin käyttötarkoitukseen on mielestämme vähintään yhtä tärkeä asia kuin ylipäänsä laadukkaan tuotteen hankintapäätös. Hyväkään tuote ei palvele tarkoitustaan väärässä paikassa tai käytössä. Tämän vuoksi ei tule koskaan tehdä tuotevalintaa hätiköiden, vaan antaa sille se huomioarvo mikä valintaan kuukuu. Anna meidän auttaa sinua tässä. Neuvomme voivat säästää huomattavia summia, varsinkin ajan mittaan.


Äänentoisto

Aluksi kannattaa aina valita ensin tilaan ja käyttötarkoitukseen sopiva kaiutin ja tämän jälkeen kaiuttimille sopiva vahvistin. Sen jälkeen loppu käyttötarkoitukseen vaadittava ja sopiva tekniikka, kuten mikrofonit, mikserit, soittimet ja prosessorit. Tarvikkeet on syytä huomioida myös heti alkuun, niin ei tule yllätyksiä käyttöönotossa. Jos käytössä oleva raha ei riitä parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun, anna meidän suositella myös edullisempaa vaihtoehtoa tilalle. Ostat sitten minkä hintaisen laitteiston ja mistä tahansa, älä silti osta laitteistoa joka ei sovellu sinun käyttötarkoitukseen.


Valaistus

Ensin tulee valita tarkoitukseen ja tilaan sopiva valaisin tai valaisimet ja sen jälkeen kokonaisuuteen ja käytettävyyteen sopivin ohjaus valoille. Älä koskaan osta valaisinta jota et ennestään tunne ilman että saat vähintään luotettavalta taholta varmistuksen että valaisin soveltuu juuri sinun käyttötarkoitukseen. Anna meidän suositella sinun tarpeisiin sopivinta valaisinta tai kokonaisuutta, sillä se ai maksa sinulle mitään mutta voit säästää paljon, kun ei tarvitse ensin valita väärin ja sitten hankkia se mitä tarvitset.


Turvallisuus

Ensin kannattaa miettiä kokonauisuus, eli tarvitaanko hälytinratkaisu, videovalvontalaitteisto vai esim. kuulutusjärjestelmä, tai näiden yhdistelmä. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa ja kokonaisuuden pohdinnassa. Älä epäröi ottaa yhteyttä niin mietitään yhdessä sinulle paras kokonaisuus.

 

Videovalvonta

Yleensä ensin valitaan kohteeseen sopivat kamerat ja sen jälkeen selviää aika vaivattomasti loput, kun tiedetään onko kohteessa helppo kaapeloida, vai olisiko helpompi käyttää langattomia kuten WLAN -kameroita. Kannattaa huomioida myös käytettävyys, eli käytetäänkö kameroita jossain muualla internetin välityksellä, tai monessa eri paikassa mutta samassa rakennuksessa, tai olisiko hepointa katsoa kameroita tarvittaessa vaikka tapletilla tai matkapuhelimella. Aina kuitenkin tilanteen mukaan. Yta yhteyttä niin autamme valitsemaan sinun tarpeisiin oikeat tuotteet.