Uutiset

A-COM OY on suljettu.

Monacor ym. edustukset ja palvelut on nyt osana Discoland Oy:n ennestään laajaa tarjontaa.

Neuvonta, suunnittelu, asennus ja huoltopalveluja tarjoamme jatkossa Discoland Oy:n nimissä.

Myös teollisuuden tarpeisiin pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan, vaikka elektromekaniikka on jätetty pois uusista valikoimista.

Siirry discolandiin!

alt

A-COM OY on vuonna 1976 perustettu elektroniikkaa ja elektromekaniikkaa maahantuova tukkuliike.

Olemme erikoistuneet mm. kaikenlaisten äänentoisto-, valaistus- sekä videovalvontaratkaisujen toimituksiin, suunnitteluun sekä toteutuksiin joko suoraan kohteisiin tai yhdessä jälleenmyyjien kanssa, osana paikallista palvelua ympäri maata. 

Toimitamme yhtälailla esitysvalaistuksen ja äänentoistot juhlasaliin kuin kameravalvonnan yrityksiin tai vaikka kesämökille. Olemme toimittaneet mm. äänentoistoa ja kameroita myös tuotannonvalvontaan, leikki- ja vesipuistoihin, laivoihin, satamiin, työkoneisiin, autoihin sekä kaiken kokoisiin veneisiin.

Teollisuudelle olemme toimineet luotettavana ja molipuolisena toimittajana jo vuosikymmenet. Toimitamme päivittäin teollisuuden tarpeisiin elektroniikan mekaniikkaa kuten korotusosia, holkkeja, eristyspilareita, läpivientiholkkeja, yms.

Valikoimistamme löytyy myös laaja valikoima liittimiä, kytkimiä, kotelotekniikkaa, laitekaappeja, kaapeleita sekä työkaluja ja koneita.